lördag 8 januari 2011

Sari-dax!!!


Vi har blivit bjudna på båda avslutningsfest på centret och Bröllopsmottagning och detta är redan nästa fredag! Och då ”måste” jag ha en Sari. Det har inte jag någon ännu och Cissi ville också ha en, så Elin, Babbi,Cissi och jag gav oss ut för att shoppa i förmiddags. Detta efter en sen toppen trevlig kväll igår då vi firade "efter-jul" med glögg och lussekatter och skumtomtar. Barbara hade med sig Quiz och det var super kul!! Det tyckte jag iallafall:) Gissa vem som vann?

Idag gav vi oss i alla fall ut för att leta saris.
Vi hittade jättefina nära Gulshan 2 marknaden och det var så svårt att välja.Vilken färg valde jag?? Svart ja, fast jag hade bestämt mig för en färgstark sari. Men det är en massa guldpaljetter som glittrar fantastiskt. Är i alla fall väldigt nöjd med mitt val.
Det blev en ”vardags” sari också i marint och grönt, inte den heller färgstark, men fin ändå.
här handlade vi! Underbara färger, framför allt den svarta!

Vår gullige kille som t o m provade saris åt oss:)

Barbara, Elin och Cissi köpte vars en också fast Barbara och Elin hade nog inte tänkt det från början. Men det var svårt att motstå så vackra!!! Jag köpte också allt som ska vara till, halsband, örhängen armband och en liten plutt till pannan.

På fredag ska det bli så kul att se hur vi blir, det ser jag fram emot:)

Mitt i allt shoppande blev vi hungriga och trötta och då blev den ett besök på Mövenpick. Där åt vi sandwich och EN kula glass (man får tänka på kalori intaget) och en kaffe Latte. Underbart!
Sen var vi redo för att bli mått- tagna hos skräddaren för blusarna som man har till sarin. Skulle kanske gjort det innan glassen men......

shoppinggänget på Mövenpick

Trötta och lyckliga av shoppandet och Mövenpick så åkte vi hem. En härlig dag måste jag säga!

Det var fler som var trötta....

.

4 kommentarer:

 1. Svart var ju ett ruskigt otippat färgval från dej, eller hur.....=) Blir säkert jättefint!! Ska bli kul att se bilder så småningom.
  Här har vi en slö lördagskväll. Fast lite äventyrligt har vi det: A har tillverkat sig en hatt av aluminiumfolie. Hjälper mot aliens om du undrar....tror du han har fått nån information vi missat???!
  Om inte annat så kan ju förbipasserande hundägare fundera lite över detta tänker jag... Lovar att föreviga detta med kameran =) Var det 20 han blir på lördag...?

  SvaraRadera
 2. Han är rolig den grabben! Skulle vara kul att se fotot:)
  Det är inte klokt att han blir 20!!! tiden bara springer iväg och vi blir bara yngre!!! eller var det snyggare......

  SvaraRadera
 3. Du kommer vara kanonsnygg i din svarta sari med massor av guldpaljetter!!!
  Vilken härlig dag vi fick!

  SvaraRadera
 4. Jaa vilken härlig dag!!! Vi kommer att bli så fina alla, och du med dina vackra smycken till din turkosa Sari kommer att göra succé! Ingen kommer att titta på brudparet:)

  SvaraRadera