tisdag 11 januari 2011

Vår nääää!!!

Så fel jag hade! När jag vaknade i morse så var det så kallt! När jag skulle hämta kaffe i köket, såg jag att min kock hade på sig en tjock rosa tröja med blom och rut-mönster och såg ut att fryyyyysa!!!.
När jag kom ner till chauffören, min rara Kashem så hade han en röd fleece halsduk med ABC mönster virad runt huvudet . Jättecharmigt och säkert också värmande:)

Visst pratade jag om kommunikation och att det inte alltid är lätt med min kock (eller annars heller)? Det var en lång dag på jobbet idag och jag kom hem ganska sent för att äta middag, för det hade jag sagt att jag skulle ha idag. Trodde jag! Men när jag kom hem fanns det ingen. Gissa om jag blev besviken, för igår fick jag jättegoda grönsaker och kyckling i marinad. Men som sagt idag- tomt på bordet!
 Nu är det inte värre än så, för jag har med mig från Sverige riktigt fin havregrynsgröt! med hemmagjord hallon sylt. Så det fck det bli med två knäckemackor. Det är grejer det!

På vägen hem visade mig Jerry att de ha börjat sätta upp ställningar utmed sidorna på vägen och så sätter de upp ljusslingor över hela gatan. Det är en jättelång sträcka och massor av ljus. Fint, men vad är det till för, undrar vi??? Det ska jag ta reda på!!!

1 kommentar:

  1. Hahaha fick mig ett gott skratt!
    Kasheem i ABCmönstrad halsduk vilken härlig syn!

    SvaraRadera