torsdag 13 januari 2011

En dag -inte som andra!

Det finns nog ingen dag i Bangla som är den andra lik! Idag har det varit helt tokigt på jobbet och det var risk för överhettning när vi gick hem. Vi hade bestämt att träffas på Nelos för att göra manikyr och pedikyr - Elin, Cissi, Barbara och jag. Det var helt underbart!!! och naglarna fick en fin ceriseaktig färg. Jag var tvungen att ta en lite mörkare färg som täckte för att jag hade köpt ett stärkande nagel lack som skulle vara såååååå bra. Det har jag använt och det hade missfärgat naglarna, de var CITRON GULA! och det gick inte bort! Tur att det gick att måla över.

Cissi skulle åka och hämta våra blusar tidigare idag, som vi sytt upp till våra Saris. Men de var inte klara när hon kom, inte förrän i morgon eftermiddag skulle de bli färdiga. Cissi ringde Elin och hon kom som ett skott och använde ett ordförråd som hon inte ens själv visste att hon hade! Så ikväll kl 8 var de klara!! Det är inte dåligt att fixa det i Bangla.

På vägen hem hämtade vi resten av våra Saris hos Elin och Cicci och när vi körde tillbaka så fick vi inte komma ut från den gatan eftersom Bhutans premiärminister skulle på besök i ett hus mitt över. Så vi fick snällt vänta i vår bil i minst en kvart. Vi hade turen att stå längst fram så vi kunde i alla fall se vad som hände.

Inte så bra bild men här kommer han:)

De har dekorerat våra gator runt omkring i flera dagar  för detta och idag så lyste alla lamporna. Det var så fint men jag undrar från vem de tar strömmen? Det är ju brist på det här. kan gissa lite, för igår hade jag ström avbrott i säkert en halvtimma utan ens en generator som kom igång-bäcksvart!!. Så igår var det nog jag som bidrog till ljusen på gatan:)


Gatan innan min gata. Det är magiskt mycket lampor!      

Glömde säga att vi alla åt på en Koreansk restaurang ikväll. Maten var super! Sällskapet också:)
kram och God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar