söndag 27 februari 2011

Sista dagen i Bangla för Sandi och Jörgen

Så fort det går men så mycket vi gjort och upplevt. Jag får berätta om Bali senare men nu vill jag berätta om de sista två dagarna för Alexandra och Jörgen i Dhaka.

Jag vaknade tidigt som vanligt, kl 6. Det där med tidsomställning är klurigt. Två timmars skillnad från Bali så klockan skulle där varit 8. Så jag fick några timmar för att titta på alla våra bilder och drack gott kaffe!
Väckte Sandi vid halv nio med frukost på sängen och strax därpå gick vi till Nordic för att njuta av några timmar i solen och poolen efter Sandis önskemål. Vädret var toppen och på tavlan vid poolen stod det 28 grader. Det har det nog gjort sedan vi åkte för två veckor sedan. Ja, varmt var det iallafall.
Sandi på Nordic club
Julia och Jörgen kom till klubben för att göra oss sällskap till lunch. Sedan tog vi oss till Gulshan 1 och kollade lite på vilken servis vi ska ha i vårt nya kök. Vi köpte ingen men vi har tittat och kommit någorlunda överens. Det blir inte den prickiga röda som jag har blivit förälskad i.

Sedan tog vi en båt från Gulshan1 till Banani bron där vårt kontor ligger. Det är en upplevelse med stora konstraster. På ena sidan ligger slumområdet och på andra sidan fina bostadsområdet. Och vattnet, hu det är så smutsigt och där badar barnen!
kapten på båten

     
hmmm.....
utsikt från babord sida

utsikt från styrbord sida
glad kille i badande i det smutsiga vattnet

mer glada pojkar;)

glada flickor!

Väl framme tog vi en tur upp till kontoret för att visa Jörgen hur det ser ut där jag jobbar. Det är ett jättefint kontor tycker jag.

Vi hade lite kvar att shoppa så det blev en rickshaw till Gulshan2 cirkeln och sedan hem när det precis mörknade.
Vi åt på Cazana, en Indisk restaurang som har god men stark mat. Mysigt!!!

Julia på skojhumör:)
På lördagen åkte Julia och Jörgen till Arong som är ett varuhus med en CNG. Jörgen tyckte det var en upplevelse:)
Nu har han nog hunnit med att göra det mesta i Bangla!! 
Alexandra gjorde avslutningsvis en henna tatuering på Nelos, så här fint blev det.

Nu ska de nog precis ha kommit hem till Sverige, väntar på SMS från Jörgen.

kram på er alla där hemma<3
1 kommentar:

  1. Hej där!!
    Så mysigt ni haft det!!! Gott att ha med sig när vardagen kommer -om man nu kan kalla det ni finns i för vardag. Kanske mer vardagsäventyr =)

    Kraaaaam!!! <3

    SvaraRadera