måndag 21 mars 2011

Propp!!

Mitt propp-skåp brann i förra veckan, närmare bestämt i onsdags. Stackars Uttom som var ensam hemma ringde och sade en massa ord som jag inte förstod. Men efter en stund så fick jag hjälp med språket och fick förklarat att det brunnit och elden var nu släckt. Lite läskigt tyckte jag och landlorden skulle skicka någon att fixa till det på torsdagen. Det kom två killar som tejpade ihop lite kablar och meddelade att de inte kunde gör mer förrän på lördag eftersom de var lediga. Killen som tejpade mest var väldigt tydlig med att det inte skulle börja brinna. Men han ville inte sätta på locket för då kunde jag ju inte se om det skulle börja brinna, Bangla logik!
mitt fina proppskåp, AC,n funkar inte kan jag säga!
Kabelkillarna skulle komma kl tio och en halv på lördag morgon (inte halv elva:) Där satt jag i väntans tider och ingen kom tio och en halv, inte heller elva och en halv. Då gick jag till klubben.
Idag skulle de också komma på förmiddagen och Uttom har väntat och väntat. Men näää, ingen kom. Så här sitter jag med mitt läskiga proppskåp, men inser att det finns säkert mängder av sådana här i Bangla, så vad gör det om hundra år.

Julia ringde nyss och berättade hur hon har det i Thannapara. Det var toppen och hon hade varit i fyra byar idag och åkt motorcykel!!! Tur att jag inte visste det innan hon åkte:) Det är tydligen mycket vackert, varmt och den bästa maten hon ätit! inget skoj alltså, utan riktigt gott, hon är rolig den tösen! Hon kommer säkert att berätta mer när hon kommer hem. Lite bilder blir det nog också för hon hade väl tagit drygt 300 bilder.
Gott att hon kommer hem igen imorgon:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar